lördag 22 juni 2013

Lycka

Inatt kl 03,09 kom vår andra lilla tjej till världen. Vi kom in kl ett så allt gick väldigt snabbt och bra. Hon vägde 3400 g och var 48 cm. Vi sov en liten stund i morse innan vi åt frukost, sen tog vi det lite lugnt och bara begrundade vårt lilla pyre medan vi väntade in barnläkaren som kom vid tolv. Hon blev fullt godkänd. Efter det kände vi oss rätt redo för att åka hem, då jag kände mig oförskämt pigg. Det var en stolt storasyster som mötte upp hos farmor och farfar. 

     


1 kommentar:

  1. Nämen åååhhhhh!!! Här kikar jag in och möts av den allra bästa nyheten och den allra sötaste lilla bebisen på bild! STORT grattis! Vad skönt att allt gick så snabbt och bra. Verkligen snabbt...

    Och vilken stolt storasyster - och stor storasyster! Det händer liksom något i samma ögonblick stor möter liten för första gången!

    Hoppas nu att ni alla får fortsätta må bra och att ni får en riktigt härlig sommar! Och vår lunch som rann ut i sanden... Vi hade ju en vecka ledigt i början av juni och sedan dess har vi haft så mycket att göra på mitt jobb att vi bara fått ha kortluncher. Tänkte mejla dig i morgon om-utifall-att du var övergången och behövde något att göra :)

    NJUT nu av allt Anna! Bebistiden är ljuvlig och kommer aldrig igen och tänk så mysigt nu med två små systrar! Hälsa resten av familjen så hörs vi av framöver. Fortsätter absolut kika in här med hopp om att få spana på fler mysiga bebisbilder...!

    Stor KRAM och grattis igen! SÅ roligt!
    Anna

    SvaraRadera